Bra laptop-tillbehör

Posted by admin on November 06, 2015
Dator, Tillbehör

Laptopen är många gånger ett mycket praktiskt verktyg att ha tillgång till och många har idag med sig en laptop till och från jobbet eller skolan och när de är ute och reser. Kanske därför är det inte förvånande att det finns en hel del tillbehör man kan skaffa till dem.

8934294-laptop-cellphone-and-graphic-tablet

Extra laddare

Till att börja med är det inte en sådan dum idé att ha mer än en laddare till sin laptop. För det första så vet man ju att det finns en backup om man skulle råka tappa bort den ena eller om den går sönder, men sedan kan det helt enkelt vara praktiskt att ha en hemma och en på jobbet eller i väskan så kan man alltid ladda den vid behov.

Kylplatta

En annan praktisk liten grej att ha är en kylplatta, denna hjälper till att hålla nere värmen på hela datorn. De är normalt sett utrustade med två tysta fläktar som drivs genom att koppla in den i USB porten. Det finns ofta en extra USB-port på dem också för att ersätta den som man använt till själva plattan.

Dockningsstation

Den som någonsin har velat koppla in en större skärm till sin laptop kan mycket väl ha haft behov av en dockningsstation. Denna kopplas in i USB-porten och gör det möjligt att koppla in inte bara en, utan två skärmar, ett tangentbord, en mus, en nätverkskabel och ett headset till laptopen.