De smarta telefonerna

Posted by admin on January 13, 2016
Tillbehör

De finns i var hand dessa smarta telefonerna, numer så är det inga konstigheter att man använder sig av telefonen för att ringa, kolla sina mail och ha kontakt med sina vänner via Facebook eller Snapchat. Det som var något otänkbart bara för några få år sedan.

Dagens teknik är fantastisk, det är inte alls som under 90-talet, om någon minns det,  och då de första hemma datorerna började dyka upp i var mans hem. Man gjorde så kallade personalköp via det företag som man arbetade på och fick då ett förmånligt avtal där kostnaden för datorn drogs på bruttolönen, Hem-PC var ett faktum. Numer så finns det smarta telefoner som fixar i princip allt det som en hem-pc gjorde under 90-talet.

Till de smarta telefonerna så kommer det mängder av tillbehör av olika slag som vi bara måste ha för att skydda telefonen mot stötar och repor, men också för att göra den mer fräck och för att inte vara lik någon annan. Vi köper också bättre och större lurar för vår smarta telefon har ju också blivit en musikmaskin där vi kan lyssna på streamad musik via Spotify eller annan streamingtjänst. Eller så laddar vi själva upp vår favoritmusik i molnet och spelar den därifrån.

Säga vad man vill men vår bästa tid är nu som någon har skaldat och visst är det skoj med utveckling och nya uppfinningar. Vad som komma skall skulle vara intressant att veta. Men den som lever får se.