Köpa mobiltillbehör

Posted by admin on May 22, 2015
Dator

Det idag inte att komma ifrån det faktum att mobiltelefonerna har tagit över många av de sysslor som man förr krävde en dator för. Att surfa, chatta, maila och se på videos kan nu göras var man än är. 

mobil påse

Detta gör dock att mobiltelefonerna, precis som datorerna i vår tidigare artikel, behöver tillbehör. Till viss del behöver mobiltelefonerna precis som datorerna laddare, men det finns där en mycket stor skillnad.  Till skillnad från laptops så är laddarna för mobiltelefoner nämligen redan standardiserad. Så gott som alla dagens mobiltelefoner är nämligen baserade på USB standarden, mer specifikt micro-usb. Detta betyder att man brukar kunna få tag på en mobilladdare var man än befinner sig.

Skydden

Då mobilerna är så pass små att man konstant kan bära omkring dem i fickan eller väskan så blir de även väldigt utsatta för slitage och smuts. För att skydda mot detta så brukar det vara bra att införskaffa ett skydd av någon slag, till exempel ett skal eller fodral. Dessa finns idag i en otrolig mängd varianter men vi har några favoriter som har en bra balans mellan funktion och utseende.

Utöver fodralet eller skalet brukar det även vara bra att införskaffa ett skärmskydd. Detta är helt enkelt en tunn genomskinlig plastbit som man kan klistra fast på skärmen för att skydda den från repor.

Ställen och ljudet

Slutligen så tänkte vi gå igenom de två produkterna som kan omvandla din mobiltelefon till en stereo eller minibio. Med hjälp av en bluetooth-högtalare och ett ställ för mobiltelefonen så kan man få bra ljud och bild utan att behöver hålla i mobiltelefonen. Perfekt för köket eller grillfesten där man inte nödvändigtvis vill släpa ut hela ljudanläggningen men ändå vill kunna njuta av lite musik.