Köpa portabel skrivare

Posted by admin on November 29, 2016
Mobil, Tillbehör

De allra flesta skrivare som finns i hemmet idag, är mer eller mindre portabla. Få maskiner är så pass stora och tunga, att de enbart har en given plats. För den som vill ta steget lite längre, kan du idag köpa en skrivare som får plats i fickan.

photo-printer

I och med dagens teknik, tar vi med oss kameran vart vi än går i formen av mobilen. Korten kan bli riktigt bra och duger gott till utskrifter i mindre format. Det är här den lilla skrivaren passar bra, på resande fot, på festen eller på kalaset. Det är nu kan briljera med att skriva ut de nytagna bilderna på skrivaren som du tog med dig.

För att få de bästa bilderna är det bra att redigera och beskära de foton som du vill skriva ut. Har du en dator till hands, får du enklast översikt på bilderna, men det finns också riktigt bra bildredigeringsprogram till mobilerna som gör det möjligt för dig att få så bra utskrifter som möjligt.

Canon SELPHY CP1200, HP Sprocket Photo Printer, LG Pocket Photo är några exempel på portabla skrivare i litet format, som kan skriva ut foton trådlöst, utan sladd, vare sig till eluttag eller till mobilen.