Köpa surfplatta

Posted by admin on November 24, 2014
Surfplatta

Ännu så håller många av oss fortfarande hårt i vår stationära dator eller laptop. Men många har också börjat gå över till att endast använda surfplattor till allt de tidigare använde sin PC till. Därför kommer här lite tips inför surfplatteköpet. 

Surfplatta

Vad är ditt behov

Det första du ska tänka på när du ska inhandla en surfplatta är vad dina behov är. Är det för basala behov som du tidigare använt en dator till så som att betala räkningar, kolla sociala medier och liknande, då behöver du förmodligen inte lägga några stora pengar på en surfplatta. Faktum är att det till och med kan vara värt att fortsätta använda laptop då. Men är det en surfplatta du vill ha så rekommenderar vi att du kollar upp föregående modeller, alltså inte den allra nyaste av någon variant. På så sätt kan du komma undan lite billigare och ändå få dina behov tillfredsställda.

Ha det nyaste

Är du däremot ute efter det allra nyaste eller är i behov av sådant som verkligen är up to date så är en bra idé att ta reda på vilka som är de nyaste modellerna samt om det är någon ny som kommer att släppas inom en snar framtid. Därefter så kan du ta en titt på exempelvis Prisjakt och där dels titta efter det bästa priset och dels titta efter vilken eller vilka modeller som är mest populära.

Android eller iOS

En fråga som tycks vara evig är den om man ska välja en Androidmodell eller en iPad. Svaret på den frågan sitter du på själv, för förmodligen så har du en smartphone. Det finns surfplattor som kör iOS som är bra och surfplattor som kör Android som är bra. Det handlar bara om din preferens.