Mobilen har blivit en accessoar

Posted by admin on February 02, 2017
Mobil, Tillbehör

Idag gör vi i stort sett allt på mobilen. Vi bokar möten, ringer , sms:ar, uppdaterar sociala medier, fotar, filmar, gör bankärenden och betalar med den. Detta innebär att mobiltelefonen i stort sett alltid är med oss och för det mesta i handen. 

sh_people_person_phone_

Alla dessa tjänster som vi använder till vår mobil innebär också att telefonen drar blickarna till sig varje gång den plingar till och vi plockar upp den. Därför har telefonen idag blivit en viktig accessoar för alla oavsett ålder och stil.

Det finns en mängd olika skal och fodral vi kan använda till vår telefon och man kan med fördel matcha sin egen outfit för dagen med ett snyggt skal. Fodralen som finns är inte bara snygga utan även funktionella då de hjälper till att skydda telefonen vid eventuella olyckor, stötar eller tapp. Många av dessa har också utrymme för bankkort, legitimation och andra kort som kan vara bra att alltid ha med sig.

Vad gäller designen så finns det något för alla oavsett om man är ung eller klädd för en dag på kontoret. Ska vi ut och springa eller träna på gymmet så finns givetvis en sportig väska även för detta som du kan fästa på armen och lyssna på musik under träningspasset. Så botanisera i de skal som finns, man kan aldrig få för många.