Vad väljer du idag, dator, surfplatta eller mobil?

Posted by admin on February 12, 2019
Dator, Mobil, Surfplatta

Idag så kanske datorn i våra hem fått stå tillbaka för de smarta surfplattorna och våra mobiler. Du kan göra mycket i dessa enheter som du endast kunde göra med en dator för bara ett par år sedan. Utvecklingen går framåt och behovet av en stationär dator är inte lika stor som det en gång var då de kom.

Många användningsområden i telefonen

De flesta funktioner som idag behövs går att använda mobilen till. Vi betalar räkningar och spelar våra favoritspel samtidigt som vi kollar vår e-post. Du beställer mat idag via din smarta telefon och den håller koll på våra möten via gemensamma digitala kalendrar. I princip allt som vi behöver finns i den telefon vi skaffar oss idag. Smartphones är något som klarar av massor med saker som våra tidigare datorer gjorde. Telefonen är ju också något som vi alltid har med oss.

Surfplattan ett bra komplement

Om man inte vill ha en dator så kan en surfplatta vara ett bra komplement. Du får en större skärm och kan koppla ett tangentbord via blå tand. Det är väl det enda som kan kännas annorlunda med det inbyggda tangentbordet och göra det svårare att skriv längre texter. Men med ett tangentbord kopplat mot din surfplatta så kan det fungera exakt som en laptop. Villa du se filam så fungerar det bättre på en surfplatta än en smartphone då det är en större skärm.